keskiviikkona

Kauneuden kiemurat

05.2008

Kevät saa ihmiset kuhisemaan, pörräämään ja surisemaan. Nesteytyspaikat ovat täynnä silmäniskuja ja blingbling kiiltää klubeilla aamuhämärään. Tämä citytytsi aikoo olla kaikessa hohdokkaana hulinassa mukana. Koska kauneusgeenit ovat kortilla, pitää oma pintakiilto luoda purkkien ja purnukoiden pataljoonalla ja useiden tuntien kauneudenhoitosessiolla.

Jo se, että kävelen kosmetiikkaosastolle, saa Miss K:n pään pyörryksiin. Auton talvirenkaatkin saa halvemmalla kuin illan kauneusvarusteet! Peruspaketti sisältää meikkivoiteen, puuterin, ripsivärin, kajaalin, luomivärin, kulmakynän, huulten rajauskynän, huuli- ja poskipunan. Ei tällä setillä silti vielä herrojen huomiota herätetä. Jotta saan päät kääntymään tai edes yhden katseen Perääni (joka odottaa vielä muutamaa hikoilua jumpassa) tarvitsen avuksi lisävarusteet: parfyymit, voiteet, suihkugeelit, naamiot, kuorinta- ja peitevoiteet, kynsilakat ja hiustenhellimistuotteet.

Kauneus vaatii numeroälyä. Aloitan karvoista. Karvandeletointikreemi poistaa kaiken kitkan iholta 3 minuutissa. 97 prosenttisesti pehmeämmän ihon saan vartalonkosteutusvoiteella. Antiappelsiinigeelillä saan 85 % sileämmät pakaramuhkurat. Mitä teen lopuille 15 prosentille, jotka tursuavat minarin helman alta? Kilpaileva merkki kertoi, että 95 % naisista koki ihonsa sileämmäksi 4 viikon jälkeen. Ei kiireisellä citysinkulla ole aikaa odotella 4 viikkoa silitysrautaefektiä. Lisään siis neljä ylimääräistä kerrosta voidetta.

Sitten nassuun kosteusvoidetta, joka kiinteyttää 4 tunnissa paraatikuntoon. Ooh, tunnenkin kuinka velttous vähenee. Toimisikohan tämä myös miespuolisilla, vaikka väärinkäytön vaara onkin ilmeinen? Täysi-ikäisyys eli 18 on käytetty luku kosmetiikassa. Legoille saan suojan 18 tunnin ajaksi soodahammaspastalla. Kattaakohan se suojan myös huonoilta suutelijoilta? Hiukset saan sileiksi 18 Tuhkimotunnin ajaksi ja decoltelle on laitettava aurinkosuoja 18. Dödseliä kainaloon, koska mainoksessa sanotaan, ettei taipeiden pitäisi kostua tämän jälkeen. Jos kuitenkin kostuu, on tuoksu valmistajan mukaan "suloista". Heh, sen kun haistaisi aamun pikkutunneilla.

Sitten nukkemaalauksen vuoro. Valitsen meikit vakuuttavien testitulosten perusteella (19 naista kokeillut voidetta 2,9 päivän ajan). Teknologinen terminologia (tri-aktive -yhdiste, biokarmonaatti-ionit, Q10-koentsyymi, alpha-hydroxy compelx) ja rauhoittavat luonnonaineet (oliivinlehtiuute, kiwi-hedelmävesi, hasselpähkinäöljy) hoitavat ihon ohella itsetuntoani. Kuulen kuinka nauruviivat janoavat silmänympärysgeeliä, jossa puhtaalla vitamiinilla täytetyt kullanväriset kapselit taianomaisesti hävittävät elämästä kertovat juonteeni.

Silmiin sivelen mascaraa, joka taianomaisesti lisää ripsieni pituutta 60 %. Siis miten? Rajausväriä ripsien tyveen ja huomaan kuinka muutun yhä viettelevämmäksi. Luomivärien sävyistä valitsen sen, jolla on paras nimi: Rakkaustarina. Meikkivoide, puuteri, valokynä ja vielä poskipuna. Huulia pitää miettiä. Hmm, mikä väri, valitsenko " Kesäheili", " Seikkailuni" vai "Onnellinen odotus"? En taida mennä asioiden edelle ja valitsen sävyn "Vastustamaton". Korvien taakse vielä suihkaus feromoneja ja mallinukke on valmis.

Päälle uusi kolttu ja olen vihdoin valmis iltaan. Nyt voin istahtaa keskustan trendibaariin ja tilata cosmopolitanin. Sen sävy sopii yhteen poskipunani kanssa J

Miss K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sykkiikö suonissa tulivuori kun luet tekstejäni vai pudisteletko päätäsi blogimerkintöjen aiheuttamasta uskonpuutteesta? Kirjoittaminen ei ole merkityksellistä, jollei se herätä tunteita. "Mitä sä tunnet?" on hyvä kysymys esittää sekä suhteessa että nyt lukijasuhteessani sinuun.